Delegimi për xhiron e 11-të në LPFM, femrat

Publikuar më 06 Ноември, 2020 Liga e Parë e Femrave


Në lidhësen keni delegimin e arbitrave dhe personave zyrtarë për xhiron e 11-të në Ligën e Parë të Femrave për sezonin garues 2020/21: 

Delegimi i personave zyrtarë-Liga e Parë e femrave xhiroja e 11-të.pdf    
   
Aktuale
Kalendar
Reprezentacioni A