Delegimi për xhiron e 10-të në LPFM-femrat

Publikuar më 03 Март, 2017 Liga e Parë e Femrave


Në vazhdim delegimi për arbitrat dhe personat zyrtarë për xhiron e 10-të të Ligës së Parë të futbollit të Maqedonisë në konkurencë të femrave:

Делегирање на службени лица-10 коло - Прва женска лига.pdf    
   
Reprezentacioni A