Delegimi për xhiron e 10-të në Ligën e Dytë-Lindje

Publikuar më 24 Октомври, 2019 Liga e Dytë e Maqedonisë


Në vazhdim delegimi për xhiron e 10-të në Ligat e Dyta, Perëndim dhe Lindje:

LDFM-Perëndim, xhiroja e 10-të.pdf 

LDFM-Lindje, xhiroja e 10-të.pdf    
   
Reprezentacioni A