Delegimi për xhiron e 10 të LPFM

Publikuar më 13 Октомври, 2017 Liga e Parë e Maqedonisë


Në vazhdim mund të gjeni delegimin e arbitrave dhe personave zyrtar për ndeshjet e xhiros së 10-të të Ligës së Parë të futbollit të Maqedonisë:

10 kolo Prva MFL.pdf    
   
Reprezentacioni A