Delegimi për ndeshjet e xhiros së 24 në LPFM

Publikuar më 31 Март, 2017 Liga e Parë e Maqedonisë


Në vazhdim shorti për arbitrat dhe kontrollorët e xhiros së 24-t në Ligën e Parë të futbollit të Maqedonisë:

1-24.pdf    
   
Reprezentacioni A