Arbitrat e planifikuar dhe kontrollorët për xhiron e 22-të të LPFM-së

Publikuar më 09 Март, 2017 Liga e Parë e Maqedonisë


Hedhja e shortit për arbitrat e xhiros së 22-të në Ligën e Parë të futbollit të Maqedonisë do të realizohet më 10 mars (e premte) në press qendrën e FFM-së me fillim në orën 13:00. 

Zafateni sudii i kontrolori 22 kolo.pdf    
   
Reprezentacioni A