Arbitrat dhe kontrollorët që do të delegohen për xhiron e 10-të të LPFM

Publikuar më 12 Октомври, 2017 Liga e Parë e Maqedonisë


Në vazhdim listën e arbitrave dhe kontrollorëve që do të delegohen përmes shortit për ndehsjet e xhiros së 10-të në LPFM.

Shorti për përcaktimin e arbitrave për ndeshjet e xhiros së 10-të në Ligën e Parë të futbollit të Maqedonisë do të hidhet të premten (13 tetor) në palestrën për konferenca për shtyp të FFM-së me fillim në orën 12:00. 

Zafateni sudii i kontrolori 10 kolo.doc    
   
Reprezentacioni A