Arbitrat dhe kontrollorët e paraparë për xhiron e 3-të të LPFM-së

Publikuar më 23 Август, 2017 Liga e Parë e Maqedonisë


Në vazhdim keni arbitrat dhe kontrollorët që planikfikohen për xhiron e 3 të Ligës së Parë të futbollit të Maqedonisë:

Zafateni sudii i kontrolori 3 kolo.doc    
   
Reprezentacioni A