Arbitrat dhe kontrollorët e paraparë për xhiron e 11-të të LPFM-së

Publikuar më 19 Октомври, 2017 Liga e Parë e Maqedonisë


Shorti për arbitrat e ndeshjeve të xhiros së 11-të dhe 12-të në LPFM do të hidhet nesër, 20 tetor 2017 në zyrën për press te FFM me fillim në orën 12:00. 

Në vazhdim arbitrat dhe kontrollorët e planifikuar për xhiron e 11-të:

Zafateni sudii i kontrolori 11 kolo.doc    
   
Reprezentacioni A