Analizë e arbitrimit për xhiron e pestë në LPFM dhe xhiron e tretë në LDFM

Publikuar më 30 Август, 2023 Lajme


Komisioni i arbitrave ka shqyrtuar momentet e kontestuara nga xhiroja e pestë në Ligën e Parë dhe xhiron e tretë në Ligën e Dytë të Maqedonisë dhe ka sjellur këto përfundime: 

Analize e arbitrimit per xhiron e 5-te ne LPFM dhe xhiron e trete ne LDFM.pdf    
   
Reprezentacioni A