Analizë e arbitrimit për xhiron e 27-të në LPFM, xhiron e 24-të në LDFM dhe gjysmëfinalet e Kupës

Publikuar më 18 Април, 2024 Lajme


Komisioni i arbitrave ka shqyrtuar momentet e kontestuara nga xhiroja e 27-të në Ligën e Parë, xhiron e 24-të në Ligën e Dytë dhe ndeshjet e kthimit gjysmëfinale në Kupën e Maqedonisë dhe ka sjellur këto përfundime: 

Analize e arbitrimit per xhiron e 27-te ne LPFM dhe xhiron e 24-te ne LDFM .pdf

   
   
Reprezentacioni A