Analizë e arbitrimit për xhiron e 19-të në LPFM dhe xhiron e 16-të në LDFM

Publikuar më 22 Февруари, 2024 Lajme


Komisioni i arbitrave ka analizuar dhe shqyrtuar momentet e kontestuara nga ndeshjet e xhiros së 19-të në Ligën e Parë dhe xhiros së 16-të në Ligën e Dytë, ku ka sjellur këto përfundime: 

Analize e arbitrimit per xhiron e 19-te ne LPFM dhe xhiron e 16-te ne LDFM .pdf    
   
Reprezentacioni A