Analizë e arbitrimit për xhiron e 16-të në Ligën e Parë

Publikuar më 01 Декември, 2023 Lajme


Komisioni i arbitrave ka shqyrtuar momentet e kontestuara nga ndeshjet e xhiros së 16-të në Ligën e Parë dhe ka sjellur këto përfundime: 

Analize e arbitrimit per xhiron e 16-te ne LPFM.pdf    
   
Reprezentacioni A