Леонард Жута

Објавено на 16 Октомври, 2015 во Фудбалери


5 натпревари / 0 голови

Датум на раѓање: 09.08.1992

Позиција: Одбрана

Клуб: Ријека (Хрватска)
   
   
А репрезентација