МК EN SQ 0.0876

Даниел Мојсов

Објавено на 16 Октомври, 2015 во Фудбалери


30 натпревари / 0 голови

Позиција: Одбрана

Датум на раѓање: 25.12.1987

Клуб: Адана Демирспор (Турција)



   
   
А репрезентација