Бесарт Абдурахими

Објавено на 16 Октомври, 2015 во Фудбалери


12 натпревари / 1 гол

Позиција: Среден ред

Датум на раѓање:31.07.1990

Клуб: Локерен (Белгија)
   
   
А репрезентација