Арменд Алими

Објавено на 16 Октомври, 2015 во Фудбалери


10 натпревари / 0 голови

Позиција: Среден ред

Датум на раѓање: 11.12.1987

Клуб: Шкендија   
   
Актуелности
Календар

02 Сеп

20:45 Израел - Македонија
    А репрезентација квалификации за Светско

05 Сеп

20:45 Македонија - Албанија
    А репрезентација квалификации за Светско
А репрезентација